header

   

 

"Prin această inițiativă ne dorim să contribuim și la schimbarea percepției potrivit căreia marcajele rutiere sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităților la începutul primăverii."

Ioan Matreș, director general S.C. Industrie Mică Prahova S.A.

 

   
AddThis Social Bookmark Button
Vineri, 08 Mai 2015 10:22

Uniunea Europeană și siguranța rutieră

Publicat de 

eu

Siguranța rutieră implică oameni. În fiecare zi, milioane de cetățeni ai Uniunii Europene folosesc drumurile, fie că merg pe jos, conduc o mașină sau merg pe bicicletă.

Directoratul General pentru Mobilitate și Transport al Uniunii Europene dedică Ziua Porților Deschise de anul acesta (9 mai) politicii de siguranță rutieră. Ziua Porților Deschise are loc anul acesta în paralel cu a treia Săptămână Globală a Siguranței Rutiere a ONU (4-10 mai).

festival

În anul 2010, Adunarea Generală a ONU a proclamat perioada între 2011și 2020 ca Decadă ONU a Acțiunii pentru Siguranță Rutieră. Obiectivul acesteia este să scoată în evidență problemele privind siguranța rutieră la nivel global și să mobilizeze parteneri în domeniul siguranței rutiere din întreaga lume. Uniunea Europeană susține această inițiativă, participând la a treia Săptămână Globală a Siguranței Rutiere, 4-10 mai 2015.  

 

Sursa: www.ec.europa.eu

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

   
© S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.